Lagfoto: Bak f.v.: Tobias Olsen, Ruben Kværner, Isak Sameien Svartangen og Peder Mobæk. Foran f.v.: Philip Yates, Iver Østtorp Opsahl, Noah Kopperud, Patrik Holmøy og Daniel Gruszczynski.

Første omgang startet med scoring fra hjemmelaget, før bruntrøyene begynte å spille litt håndball. Kom til mange sjanser, men greide ikke å sette dem. Men gradvis tok gjestene initiativet alikevel. Scoringene kom også. Snart var de oppe i en 3-1 ledelse. Så sovnet de litt bakover, og lot vertenes skytter komme fritt opp. Dette benyttet hjemmelaget seg av, og plutselig var de i føringen med 4-3.  Hagaguttene tok seg litt sammen og ved pause var de foran igjen med 5-4.

I pausen fikk guttene selv lov til å analysere den første omgangen og komme med forslag om hva de skulle gjøre. De ble enige om å tette igjen bakover, få med seg overgangene og sikte litt bedre når de var i scoringsposisjon.

Som i den første, så var det hjemmelaget som scoret først og lagene var like langt. Men deretter handlet det bare om et lag; Haga! Gutta gjorde som de hadde blitt enige om i pausen, og det gav resultater.  De tettet igjen bakover og dro bare mer og mer fra. Når dommerene blåste for full tid stod det 12-5 på måltavla til bruntrøyene! Hagagutta leverte en av sine absolutt beste omganger noensinne.  Veldig morsomt for trenerapparatet at vi ser laget gjennomføre det vi trener på. Samt at de skjønner hvorfor vi trener på disse tingene.  Dette var en LAGSEIER.

Nå er det et par ukers pause, før lokaloppgjøret mot Sørumsand IF venter 5. mars.