Lagbildet: bak f.v.; Iver Østtorp  Opsahl, Isak Sameien Svartangen og Peder Mobæk. I midten f.v.; Tobias Olsen, Daniel Gruszczynski og Philip Yates. Liggende f.v.; Patrik Holmøy og Ruben Kværner.

Vertene startet best, og var raskt oppe i en 5-1 ledelse, før Hagaguttene tok seg sammen og begynte å spille håndball. Spesielt bakover var det vidt åpent i denne perioden.  Gjestene reduserte 2 ganger og det var kamp igjen.  Så fulgte lagene hverandre til pause, fortsatt med hjemmelaget i føringen.  Ved halvtid stod det 7-4 på måltavla.

Pausen fikk bruntrøyene beskjed om å fortsette som de sluttet i forsvar, men at de må flytte beina mer fremover på banen. I tillegg må vingene involvere seg mer i spillet (kjøre overganger, hadde vært 0 slike i den første) omgangen.

Selv om det var hjemmelaget som scoret først, så hadde bruntrøyene sin desidert beste periode i kampen. De gikk fra 4-8 opp i ryggen på Sørumsand på stillingen 7-8. Deretter og ut kampen, så var det hjemmelaget som styrte. Vertene gikk ifra opp til 7-11, før Haga scoret og da avgjorde de kampen.  Så fulgte lagene hverandre til stillingen 14-11 til vertene. Mot slutten ble det veldig mye "Hawaii", og Sørumsand kunne sikre seg en fortjent seier 17-11. De utnyttet mulighetene sine best på slutten.

Alt i alt var det mye positivt å ta med seg for Haga-guttene., det er dette nivået de skal måle seg mot.  Men også mye som må trenes mer på.

Neste helg er det dobbelkamp i Neshallen.  Møt opp og hei frem Hagagutta.