Et motivert Hagalag starter kampen mot Hvam med presise pasninger og trykk høyt oppe på banen. Dette gir tidlige resultater med  en scoring av spiller nr 36, Madeleine, tett etterfulgt av nytt mål av samme spiller. Ett sterkt forsvar med keeper Andrea i spissen klarer å holde ballen ute av eget mål og vi øker etterhvert ledelsen med to sterke scoringer av sunniva og Pernille. Det står 4-1. Marie setter ballen i nettet før vi går inn i pausen med ledelse 5-1. Hvam kommer sterkere tilbake i andre omgang og reduserer til 5-4. Etter timeout klarer vi å komme oss frem på banen igjen og Andrea og Marie øker igjen ledelsen til 7-4. Vi er sterke i forsvar og lar ikke Hvam komme gjennom. Et høyt tempo og godt samspill gir oss seieren i dagens første kamp. 7-4.

Andre kamp i dag mot Eidsvold blir åpnet med 2 tette scoringer  av spiller nr 37 Pernille. Så faller vi litt bakpå og Eidsvoll reduserer til 2-1. Et godt samspill i en overgang mellom bruntrøyene gir så nr 10 Caroline en pasning, som hun utnytter og plasserer i motstandernes mål. Vi leder 3-1. Haga har allikevel ikke våknet helt. Eidsvoll utnytter muligheten og utligner til 3-3. Timeout!

En kjapp peptalk med trenerduoen vekker liv i bruntrøyene. De kommer sterkt innpå igjen og Martine og Andrea setter to flotte skudd, som resulterer i dagens andre seier, 5-3! Hagalaget står godt samlet som lag i dag, de er veldig sterke i forsvar og spiller hverandre gode. Claire, Synne, Sofie og Anniken på Kanten sørger for høyt tempo i overgangene som gir den farten vi trenger for å komme oss i angrep. Nå er det bare å jobbe med å utnytte farten inn mot mål, og tørre å presse seg gjennom så vil dette laget klatre enda lengre opp på læringskurven. En stor heiagjeng, med G10 i bresjen sørger for ekstra stemning på tribunen i dag. Flott å se lagånden og støtten lagene gir til hverandre. Heia Haga!