Bildet: Bak f.v.; Nicklas E. Johnsen, Tobias Olsen, Peder Mobæk og Philip Yates. Midten f.v.; Danien Gruszczynski, Ruben Kværner og Isak Svartangen. Foran; Patrik Holmøy.

Sesongens nest siste kamp var borte mot Hauerseter. Det var et heltent bortelag som satte standarden fra start. Tobias Olsen åpnet scoringsballet, og siden gikk det bare en vei. Bruntrøyene var raskt oppe i 3-0 ledelse, før hjemmelaget fikk sin første pinne.  Utover i omgangen ble klasseforskjellen bare mer og mer tydelig. Ved pause stod det 8-2 til Haga på tavla.

Bruntrøyene fikk beskjed i pausen om å nullstille seg, men fortsette det sporet de hadde kjørt i den første omgangen. Hjemmelaget greide å komme litt mer til i starten på den andre omgangen, og etter 2 min stod det 9-4 til Haga. Så satte Hagaguttene virkelig på turboen, og hjemmelaget greide ikke å henge med i det hele tatt.

De bokstavelig valset over vertene og økte til 15-4! Stor håndball det som ble vist i denne perioden. Litt mer slurv mot slutten, og da greide hjemmelaget å få inn noen mål til. Men når dommerne blåste for full tid, stod det 22-8 på måltavla, men korrekt resultat er 21-8 (gikk til tider litt for fort for sekreteriatet også!).

En knallkamp av Hagaguttene. Morsomt at debutant Nicklas E Johnsen også fikk vist seg fram på kanten sin. Keeper Isak Svartangen stod en knallkamp i buret. Toppscorer Patrik Holmøy med 9 mål i denne kampen. Hele 5 av 7 utespillere på målscorerlista, det er artig.