Sesongens nest siste seriekamp ble spilt i Nannestadhallen søndag 26. mars kl 11:00. Kampen startet veldig bra med mye godt samspill mellom jentene. Dette resulterte i at en Hagaspiller satte inn to flotte scoringer før hjemmelaget fikk inn en suser mellom stengene våre. Deretter var en ny bruntrøye neste ut på scoringslista til Haga, og vi ledet dermed 1-3.

På grunn av en del frafall var vi bare 8 spillere i dag. Dette kombinert med noen småskader og høy fart på spillet gjorde at det var tøft å holde koken i hele kampen. Hjemmelaget hentet oss inn og til pausen stod det 3-3. I andre halvdel er det alt det gode Hagaspillet vi skal huske, og at Madeleine hadde en super scoring. At det kom noen baklengsmål som gjorde at det til slutt stod 8-4 på tavla er ingen ting å bry seg med!

Sesongens siste kamp er i HIF-hallen søndag 2. april kl 12:00. Kom og hei på oss!!