Bildet bak fra v; Daniel Baraas, Kristoffer Snøtun, Marius Qvigstad, Max Myrseth. Foran fra v; Oskar Nørve Olsen, Benjamin Sefring, Henrik Sakshaug og Ludvig Bergh Salamonsen.

Søndag 7. januar var det klart for årets første kamper. To Oslo-lag gjestet Neshallen, hvor Hagagutten stod klare til kamper. Første motstander var Linderud / Linje 5, og artig var det at de har en trener som har spilt håndball for Haga i hele oppveksten.

Hjemmelaget startet veldig bra i forsvar, og var kontant ute og stoppet bakspillerne. Kantspillerne hadde også kontroll på sin motspiller. I angrep ble det litt for mange tidlige avslutninger. Det ble en jevn førsteomgang, hvor bortelaget hele tiden lå 1-2 mål foran. Kantspillerne til Linderud / Linje 5 begynte med overganger, og Hagaguttene fikk ikke helt tak på dem. Dette resulterte i mange innspill til kantene, som scoret fra strekposisjon. Pauseresultatet var 5-7 til gjestene.

I 2. omgang fortsatte motstanderen med kantoverganger med innspill, og lykkes med det. Bakspillerne kom også til skuddsjanser, selv om bruntrøyene stod godt mot dem i forsvar. En periode av omgangen bar preg av lite konsentrasjon, og personlige feil hos begge lagene, men begge avsluttet på en bra måte. Linderud / Linje 5 scoret 3 mål, mot Haga sitt ene mål, og det ble derfor borteseier 6-10.

Neste kamp var mot Vålerenga. Hagaguttene fikk beskjed om å fortsette det gode spillet de hadde i 1. omgang i den første kampen. Og de fulgte virkelig det de fikk beskjed om. Kontant forsvarsspill, og variert angrepsspill, gjorde at bruntrøyene gikk til pause med 8-3 ledelse. Gutta var fornøyde med egen innsats, og ville fortsette på samme måte i 2. omgang. Som de sa - vi skal lage fest! Og fest ble det. Hagaguttene fortsatte bra begge veier, tross mange med forkjølelse og småskader i kampen. Det ble hyppige bytter, og mange spilte på forskjellige plasser gjennom kampen. Derfor var det ekstra moro at bruntrøyene til slutt vant med 17 - 6. Og med skudd fra så og si alle spillerne, og nesten alle på scoringslista, tyder det bra for bredden i laget.