Hagas Jenter 10 tok denne søndagen turen til Grefsenhallen for å spille mot Korsvoll. Laget som stilte var Synne, Savannah, Martine, Caroline, Luna, Selma og Julie. Allerede i første angrepet viste Haga jentene hjemmelaget at de skulle få litt å bryne seg på, når Martine skåret et flott mål i første angrepet. Dette fulgte resten av utespillerne fint opp, hvor samtlige spillere tegnet seg på skåringslista. Når pausesignalet lød stod det 8-3 på måltavlen i favør bruntrøyene.

Jentene fulgte opp med en god andre omgang, med mye godt lagspill. Det ble også skåringer fra alle posisjoner på banen, og nok en kamp hadde jentene 2 gode målvakter. Hagajentene gav seg ikke før det stod 17-4 på måltavlen. 17 mål er årsbeste i antall skåringer for dette laget.