På bildet f.v.; Mathilde Norum, Julie Walseth, Emma Holmøy, Selma Holmøy, Leah Kopperud, Sara Winther og Jessica Gran.

Det var et helttent J9 lag som dro til Eidsvollhallen for å prøve seg mot sine jevngamle. De fleste av disse jentene har spilt mange kamper på Haga's ubeseirede J10-lag denne sesongen.

Første kamp var mot Rælingen. Mye flott angrepsspill. Alle jentene avfyrte skudd mot mål, og det var artig. Kampen endte 9-5 til bruntrøyene etter at de hadde kjørt hele kampen.

Kamp 2 var mot Gjerdrum. Jevn førsteomgang, hvor Haga gikk til pause med en knapp ledelse 2-1. Denne ble utlignet umiddelbart etter pause, men så var det kun et lag på banen. Kun slurv fremover som gjorde at det kun stod 6-3 til slutt. Nok en flott seier.

Den tredje kampen var mot hjemmelaget Eidsvold Turn. Heller ikke her var det noen tvil om hvor seieren skulle gå. 7-3 til Haga-jentene.

Siste kamp var lokaloppgjør mot Sørumsand. her var bruntrøyene nok en gang helt overlegne, og ledet 5-0 til pause. Mange fine kombinasjoner og flotte avslutninger i den andre omgangen også. Sluttresultatet ble 8-2 til Haga.

Runden endte med 4 seiere av 4 mulige og 30-13 i målscore. Veldig morsomt at alle jentene kom på scoringslista! Dette laget har hatt en utrolig god utvikling denne sesongen, og skal bli spennende å følge i årene fremover!

Heia Haga!