Bildet fra v; Henrik Sakshaug, Marius Qvigstad, Ludvig Bergh Salamonsen, Daniel Baraas, Sebastian Berg Olsen, Max Myrseth, Kristoffer Snøtun og Benjamin Sefring.

Søndag formiddag tok Frogner gul imot oss i sin nye storstue. Det er for tiden en del sykdom i Haga-laget, og med 2 ute før start, og halve laget forkjølet, var det et litt redusert bortelag som møtte opp. Allikevel var det stor enighet om å ha full innsats på banen, og med raske bytter, siden vi hadde 2 innbyttere.

Som sist helg da vi møtte Frogner blå, ble det en jevn kamp. Bruntrøyene begynte som vanlig offensivt i forsvar, og det var ikke lett for Frogner å komme gjennom. Framover var det litt dårlig konsentrasjon, og både skudd og passninger ble litt for svake. Frogner kunne derfor gå til pause med ledelse 3-2.

I 2. omgang løsnet det mer framover for begge lagene. Frogner startet med kantoverganger, og fant dermed nøkkelen til å score mål mot Hagaguttene. Nesten alle målene til Frogner kom på denne måten - bruntrøyene ble for seine med å bytte spillere på kantovergangene, og det ble scoret mye fra streken.

I angrep ble det mer positivt for guttene fra Haga. Det ble mer bevegelse, og scoringene kom både på finter med gjennombrudd, og med hoppskudd bak fra banen. Imidlertid klarte de å score bare 5 mål, mot Frogner sine 7, og sluttresultatet ble derfor 10-7 til hjemmelaget.

Nå blir det et par helger uten håndball pga vinterferien, men allerede tirsdag etter vinterferien, møter vi Sørumsand i en utsatt kamp.