Vi har ikke kjørt så langt for å tape var det første jentene sa når de møtes i garderoben.

Det var 8 spente jenter som reiste til Vestby. Vestby var ikke med i serien før jul så jentene visste ikke noe om hva som møtte de. Haga-jentene satte et godt forsvar fra første stund. Etter hvert kom jentene også i gang i angrep. Bruntrøyene var aldri truet og opparbeidet seg etterkvart en god ledelse. Det ble en kamp hvor hjemmelaget dro ned tempoet i kampen.

Haga-jentene prøvde å kjøre opp tempoet i angrepet, og spilte seg til gode sjanser. Dessverre var dette søndagen for de brente sjanser. Så Haga- jentene burde hatt 8-10 flere mål på måltavlen. Når kampen ble blåst av stod det 10-3 i favør bortelaget på tavlen. Nok en seier til laget som er ubeseiret så langt i serien.