Klubben er kjempefornøyd med at 72 glade, energiske og fotball glade barn fant veien til Tine fotballskole 2018 på Haga stadion. Det har vært en varm uke og det var stor stas da Nes sin nye brannbil stilte opp tirsdag og fikk kjølt ned spillerne litt.

Stor takk til Odd Eugen Wollberg som nok en gang har gjennomført fotballskolen med glans.

Tusen takk til alle de flotte ungdommene som stilte som instruktører, dere gjorde en fantastisk jobb.

Takk også til kjøkken og alt mulig gjengen Solveig Damvin, Thorild Holmøy, Hans Holmøy, Ingvild Stensrud og Sander Kværnes Dahl som gjorde en fremdragene jobb og sørget for mat til alle hver dag.

Torsdag ble fotballskolen avsluttet med fotball kamper og diplom/merke utdeling. Å sist men ikke minst pølser og brus til alle :-)

Vi takker for i år og håper å se flere av dere igjen til neste år i klubbens 20 års jubileum av fotballskolen.