Webutviklingfirmaet Bonefish har utviklet en hjemmeside skreddersydd for vårt behov og vi er blitt kjempefornøyde.

Vi ønsker at Hagas hjemmeside skal bli en levende side. Lagledere, trenere og andre engasjerte i klubben kan enkelt legge inn nyheter på hjemmesiden vår for å informere de øvrige medlemmene om klubbens aktiviteter.

Klikk deg rundt på siden og les mer om klubben vår.

Hva er hvor:

• Statiske undersider finner du i hovedmenyen på venstre side. Fra mobil: oppe til høyre.
  • Innlegg/ nyheter finner du på forsiden og kan sorteres ved å klikke på et tema (orange bokser) som interesserer deg.
  • Hovedbildet på forsiden vil være plassen vi legger info eller nyheter som er ekstra viktig eller aktuellt.
  • Bokser med info på høyre side av innleggene på forsiden brukes til alt fra snarveier til plass til noe vi ønsker å vise hele tiden.
  • Lagsider viser både innlegg/nyheter for laget, samt selve lagsiden der bilde, treningstider, kontaktpersoner og etterhver terminlister, kampinfo og tabeller vil ligge.
  • Et søkefelt lar deg søke gjennom hele haga-if.no og finner det du leter etter.
  • Haga-app-ikon: Legger du et snarvei til ditt lag eller forsiden, benyttese et høyoppløslig Haga-app-ikon som både ser fint ut og lar deg komme dit du vil met ett trykk fra hjemskjermen på din smarttelefon.

App_ikon_Haga

Skulle du treffe på noen utfordringer når du bruker siden, gi oss gjerne en tilbakemelding.