Lagfoto: Bak f.v.: Isak Sameien Svartangen, Daniel Gruszczynski, Iver Østtorp Opsahl, Patrik Holmøy og Peder Mobæk. Foran f.v.: Ruben Kværner, Tobias Olsen, Philip Yates og Noah Kopperud. 

Det var en trøtt Hagagjeng som møtte i Neshallen søndag for å spille mot Fet / LTH. Kvelden/natta hadde blitt tilbrakt på Nattcup i Aurskoghallen. 

Det bar starten av kampen preg av.  Gjestene benyttet seg av litt småtrøtte verter og var oppe i en 2-0 ledelse etter 5 minutter. Da tok bruntrøyene seg sammen og satte et kompakt forsvarsspill, samt begynte å bevege seg litt mer i angrep. Dette gav resultater og ved pause ledet Haga fortjent 4-2. 

Bruntrøyene fikk beskjed i pausen om å fortsette det fine forsvarsspillet, men enda mer trøkk fremover. Bakover greide de jobben, mens angrepsspillet "kladdet" litt. Dårlige avslutninger rett på keeper og endel skrittfeil, gjorde sitt til at de kun scoret en gang. Men det greide også gjestene, så da endte det med en flott 5-3 seier til Haga G10.  Fin revansj etter ett-måls tapet sist gang lagene møttes.

Det var en sliten gjeng som gikk av banen.