Denne cupen har blitt en tradisjon for oss i Haga IF, og det med god grunn! Dette er en kveld hvor barna samles for å spille håndball og ha det gøy på discorommet, i «kinosalen» og på spill- og tegnerommet. AFSK har lagt godt til rette for en håndballkveld for hele familien, med aktivitetsrom og variert servering i en koselig kafé med hyggelige frivillige bak disken.

Vi tok ikke mange seirene på banen denne gangen, men allikevel fikk vi med oss hele 14 priser! Bla pris for beste kostyme og publikumsprisen for liv og røre på tribunen. Desto viktigere tok vi med oss hjem: nye erfaringer og bekjentskap, en kveld med masse lek og moro som blir gode minner å ta med seg for oss og barna våre. Stormende jubel og heiarop på tribunen som ga glede både på og utenfor banen.  Masse humor og gode samtaler foreldrene imellom, som igjen vil bygge under det gode vi har i Haga IF: samhold og idrettsglede for store og små!

Vi må få takke klubben i nabokommunen vår, for nok en godt gjennomført Nattcup-arrangement! Vi gleder oss allerede til neste år!