Lagbildet: Bak f.v.: Ruben Kværner, Peder Mobæk, Tobias Olsen og Iver Østtorp Opsahl. Midten f.v.: Isak Svartangen, Patrik Holmøy og Philip Yates. Liggende foran: Daniel Gruszczynski. 

Haga- Frogner Gul

Det var Frogner som stod på den andre banehalvdelen i Neshallen søndag morgen. Et lag de tapte knepent mot i bortekampen i høst. 

Kampen begynte med scoring til bortelaget, før bruntrøyene tok over kommandoen. Satte et solid forsvar, og med en meget god Isak Svartangen i mål, var det pottetett resten av omgangen. Hjemmelaget kom også til veldig mange gode avslutninger, men her sviktet det. 5-6 ganger hvor de skyter rett på gjestenes keeper. Derfor stod det kun 3-1 til Haga ved halvtid. 

I pausen fikk Hagaguttene klar beskjed om å skjerpe avslutningene, samt fortsette både spillet fremover og bakover på banen. 
Dette gav resultater. Bruntrøyene bare fortsatte å dra ifra gjestene. Ved slutt stod det 11-4 til Haga på måltavla. En bra gjennomført kamp. 

Haga - Fet/Lillestrøm:

I sesongens siste hjemmekamp var det Fet/Lillestrøm TH som var motstander.  Hvis forrige kamp var en god forsvarskamp + lite scoringer, så var denne førsteomgangen det motsatte!  2 angrepsvillige lag som virkelig satte på turboen (i angrep vel og merke!). Lagene vekslet på å lede, aldri med mer enn to mål noen av dem.  Ved pause stod det 12-11 til hjemmelaget.  23 mål på 15 minutter!  2 "slappe" forsvar + 2 overivrige angrep på banen.

I pausen bestemte bruntrøyene for å gjøre noen grep bakover, ligge tettere samt støte lengre ut. I tillegg kom Tobias Olsen inn i mål og storspilte (godt å se at laget har 2 GODE keepere). Hjemmelaget fortsatte å kjøre tempo fremover, samtidig som de tettet igjen bak.  Bruntrøyene "cruiset" tilslutt bare inn til en fortjent 19-13 seier.

Topp avslutning med 2 flotte seiere i Neshallen.  Mange Hagapatrioter hadde funnet veien hit denne søndagen, og de fikk full valuta for pengene.