Bak fra venstre: Benjamin Habberstad, Mikael Baraas og Max Rønningen
Foran fra venstre: Linus Halvorsrud, Leon Melien og Vetle Haukås

Gutter 7 fra den brune bærm møtte opp motivert og klare for Gullrunde i Håndballnorges vakreste eventyr «GULLRUNDEN I LOPPETASSCUP FOR BARNEHÅNDBALL»

Dette er for mange det første møte med håndball banen, mannen med de sorte klærne og den massive og høylytte gjengen på tribunen.

...

Felles innmarsj med Nasjonalsang og opprop av navn gir opplevelsen en ramme av alvor og forventninger om at noe stort er på gang og fantastiske ting skal skje!

Gutta spilte 4 kamper av 15 min. Alle seks spillerne var i løpet av kampene keeper, forsvarspiller og den aggressive angrepsspilleren som setter ballen i nettet på og fra alle tenkelige og utenkelige måter og plasser  Guttehåndball er eksplosivt med mange skudd og mye mål. I løpet av de 3 første kampene hadde alle satt seg på scoringslisten og når man avslutter med 12 mål fordelt med 2 mål av hver (de scoret 46 mål totalt på 4 kamper) sier det noe om fantastisk innsats, stor lagånd og en elektrisk stemning som premieres med GULL GULL og atter GULL!!!
Nå skal det sies at alle deltakere i Gullrunden premieres som seg hør og bør med Gull. Noe som gjør dette barnemesterskapet til nettopp, Verdens vakreste eventyr!