På bildet: bak f.v.; Trener Per Rune Holmøy, Philip Yates, Ruben Kværner, Tobias Olsen, Henrik Sakshaug og Trener May-Lene Sakshaug. I midten f.v.; Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski og Iver Østtorp Opsahl. Liggende foran: Isak Svartangen. 

Det var en ivrig Hagagjeng som dro til Bjørkelangen tidlig søndag morgen for å spille sesongens siste seriekamp. Bruntrøyene var ivrige på å fortsette der de slapp mot Hauerseter forrige helg. 

Hagaguttene tok tak i kampen fra start, og så seg siden ikke tilbake. Det var bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Hjemmelaget prøvde å dra ned tempoet, noe de til en viss grad lykkes med. Bruntrøyene kjørte ball så fort de fikk sjansen. Et kompakt forsvar med en meget god keeper Isak Svartangen bak, var medisinen. Avtalen før kampen var at bruntrøyene skulle få vingene mer med i spillet, gjennom overganger og tålmodig spill. Dette lykkes til en viss grad. Ved pause stod det 5-0 til Haga på måltavla. Denne kunne fort ha vært enda større, men noen tekniske feil ødela for det, spesielt skrittfeil.  

I pausen fikk gjestene beskjed om å fortsette som de hadde gjort i den første. Var hele tiden kun snakk om hvor stor seieren ville bli. Mye fint spill i andre omgang også.  Når dommerene blåste for full tid, stod det 12-2 til Haga på måltavla. Nok en flott seier for bruntrøyene.

Har vært utrolig moro å følge utviklingen til denne gjengen gjennom sesongen.  Nå er det noen cuper + trening som gjenstår før sommerferien.