Bilde: Bak f.v.: Isabelle Florvik, Mathilde Norum, Selma Holmøy og Luna Øyan. Foran f.v.: Sara Winther, Julie Walseth, Martine Habberstad og Malene Norum. Liggende foran f.v.; Leah Kopperud og Emma Holmøy.

Det var et spent Haga J9 lag som skulle bryne seg mot et godt LSK-lag. Hagajentene lot seg imidlertid ikke pille på nesa, og gikk rett i strupen på motstanderne. Dette medførte at bruntrøyene kunne ta ledelsen 1-0.  Bortelaget lot ikke det vente lenge før de hadde utlignet.  

Vertene fortsatte med høyt press og topp innsats, dette gav resultater i 2-1 ledelse. Mot slutten av omgangen kom bortelaget mer med og de greide å snu kampen med 2 sene scoringer. 2-3 ved pause.

Andre omgang fortsatte som den første. Gjestene ble kjempet i senk.  Resultatene kom litt mot spillets gang, og Hagajentene scorte 2 ganger og plutselig var kampen snudd.  Dette holdt helt til det gjenstod et par minutter. Da fikk bortelaget utligningen som de kjempet for.

4-4 endte denne fine bataljen.   Morsomt at de to "innleide" J8-jentene; Isabelle og Malene, var med å prege kampen. Hospitering er flott.