Bildet: Foran: Selma Holmøy. Midten f.v.; Mathilde Norum Andresen, Julie Walseth, Leah Kopperud, Luna Øyan og Emma Holmøy. Bak f.v.; Marlene Norum Andresen, Martine Habberstad, Isabelle Sandnes Florvik og Mira Myrseth.  

Det var en spent gjeng bruntrøyer som skulle starte opp igjen etter ferien med en vanskelig bortekamp mot et godt LSK-lag. Hjemmekampen endte uavgjort 4-4. Måtte også hente inn noen av de lovende Jenter 8-spillerene da det var et par skader.

Kampen begynte tett og jevnt som forventet, men gjestene var farligst og de tok også ledelsen. Midtveis i omgangen greide bruntrøyene å krige inn nok en scoring, og da stod det 2-0 til Haga ved halvtid. Denne ledelsen kunne godt vært større, da bruntrøyene dominerte spillet. 

Andre omgang begynte med en kjapp redusering. Og plutselig var det kamp igjen! Men det tok ikke lang tid før Haga scoret nok en gang og økte ledelsen. LSK ville ikke gi seg, og de reduserte nok en gang. 

Mot slutten av omgangen var begge lagene veldig slitne, og da viste bruntrøyene seg å være sterkest, og de økte ledelsen nok en gang. Hjemmelaget gav ikke opp, og de greide nok en redusering. Men så var det slutt. En flott 4-3 seier til Hagajentene!