Bildet: Bak f.v.; Caroline Caspersen, Leah Kopperud, Emma Holmøy, Luna Øyan, Mathilde Norum og Synne Markussen. Foran f.v.: Martine Habberstad, Julie Walseth, Savannah Jones og Selma Holmøy.

Det var en spent gjeng med 9- og 10-åringer som tidlig søndag dro til Furuset Forum for å kaste i gang seriespillet i 2017/18-sesongen.

Bruntrøyene var kjappest ute av startblokkene og så seg siden ikke tilbake. Fine kombinasjoner og god fart i angrep, samt et forsvarsspill som gav keeper Martine Habberstad den hjelpen hun trengte.  Etter 5 minutter ledet gjestene 3-0.  Spillet jevnet seg litt mer ut i resten av omgangen, og når dommerne blåste for halvtid, stod det 5-2 til Haga på måltavla.

Annen omgang startet med scoring til hjemmelaget. Før bruntrøyene igjen fortsatte spillet. Det kladdet litt mer i angrepsspillet, og da spesielt med personlige feil som dobbelstuss og dårlige pasninger som motstanderen kunne snappe. 

Gjorde ikke så mye, da Caroline hadde kommet inn som keeper, og det var ikke mange ballene som slapp forbi henne. 

Seieren var aldri truet, og noen sekunder før slutt kunne Hagajentene sette kampens siste pinne til en flott 8-4 seier til Haga.

Veldig mye bra å se idag, med tanke på at mange av jentene kun har 2-3 timer med halltrening bak seg, så lover det veldig bra for fremtiden. 

Heia Haga!   Vi gleder oss til fortsettelsen.