På bildet: bak f.v.; Sebastian Berg Olsen, Daniel Baraas, Kristoffer Snøtun og Emilio Markussen. Foran f.v.; Marius Qvigstad, Henrik Sakshaug, Oskar Nørve Olsen og Ludvig Bergh Salamonsen.  

Det var en spent gjeng 10-åringer som skulle seriedebutere på egne ben søndag. Motstander var Korsvoll, et Oslolag vi visste lite om.

Kampen begynte jevnt. Bruntrøyene åpnet sesongen med et fint langskudd fra Henrik. Siden bar omgangen preg av godt forsvarsspill og et angrep med lite bevegelse.  Bortelaget benyttet sjansen og snudde til 1-2, før Ludvig utlignet. Igjen på et fint langsskudd. Rett før pause gikk bortelaget påny opp i ledelsen og fastsatte pauseresultatet til 2-3. En omgang preget av bra forsvarsspill med 2 gode keepere + rotete angrepsspill. 

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette det gode spillet bakover, men mer bevegelse og presisjon fremover. 

Den andre omgangen begynte som den første med en flott scoring av Emilio Markussen. Siden var det bortelaget som kom med 2 kjappe og skaffet seg en to-målsledelse. Henrik reduserte nok en gang med et flott langskudd, men kunne ikke forhindre nok et mål til bortelaget. Det fastsatte sluttresultatet til 4-6. Et knepent tap mot en motstander de var fullt på høyden med for bruntrøyene.