Bildet: Bak f.v.; Daniel Baraas, Kristoffer Snøtun, Ludvig Bergh Salamonsen, Oskar Nørve Olsen og Max Myrseth. Foran f.v.: Marius Qvigstad, Henrik Sakshaug, Emilio Markussen og Benjamin Sefring.  

Det var en spent gjeng som dro til SIF-hallen søndag for å bryne seg på "erkerival" Sørumsand. Vært mange oppgjør på guttesiden mellom våre 2 klubber opp gjennom årene. 

Hjemmelaget åpnet scoringsballet, men resten av omgangen skulle det dreie seg om bruntrøyene. Hagagutta satte et bunnsolid forsvar med en god Benjamin Sefring i mål. Da kunne de koste på seg å sløse litt med avslutningene fremover. Men det var solid angrepshåndball de viste.  Fart i ball og bein. Tok raskt over i målprotokollen. Vertene hang med til 2-2 halvveis, men så var det slutt.  1 sekund før pause, kunne Henrik Sakshaug fastsette pauseresultatet til 5-2.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å nullstille seg til den andre omgangen. Fortsette å holde tett bakover, og gjøre de tingene vi trente på fremover.  Alle gutta avleverte skudd i den første, og de skal de i den andre også. Bytta keeper, og Marius Qvigstad fikk i oppgave å fortsette jobben fra den første omgangen. 

Oskar Nørve Olsen startet med et flott langskudd og gav Haga en fin 6-2 ledelse. I resten av omgangen fulgte lagene hverandre i målprotokollen. 1 minutt før slutt stod det 9-5 til Haga. Slitne hoder og bein, tillot hjemmelaget å pynte litt på resultatet det siste minuttet. Men seieren var aldri truet. 

Kampen endte med en flott 9-7 seier til Haga.  Det var MYE positivt å ta med seg herfra. Ikke minst at gutta gjør de tingene vi trener på og at de fortsetter å levere selv om ikke de alltid lykkes! På dette laget er det lov å gjøre feil, bare man prøver.  

En topp gjeng.