Bildet: Bak f.v.; Mathilde Norum, Jessica Gran, Luna Øyan, Selma Holmøy og Bertine Amundsen. Foran f.v.; Martine Habberstad, Savannah Jones, Synne Markussen og Caroline Caspersen.

Ny kamp for det unge Haga J10-laget i Neshallen søndag. De er faktisk ubeseiret denne sesongen. Hasle Løren stod på andre siden.  Hagajentene begynte sterkt og skaffet seg en 3-0 ledelse midtveis i omgangen. Så begynte det å kladde litt fremover for bruntrøyene, og bortelaget benyttet sjansen til å hente inn ledelsen. Halvveis stod det 4-4 i målprotokollen.

I pausen fikk Haga-jentene beskjed om å få litt mer bevegelse i angrepsspillet og vise tålmodighet.

Andre omgang ble jevnspilt. Men når dommeren blåste for full tid stod det 7-6 til hjemmelaget på tavla. Nok en superkamp av Hagajentene. Artig å følge dem utover sesongen. Toppscorer Synne Markussen med 6 flotte scoringer bør nevnes.