Bildet bak f.v.: Max Myrseth, Kristoffer Snøtun, Daniel Baraas, Marius Qvigstad og Ludvig Bergh Salamonsen. Foran f.v.: Oskar Nørve Olsen, Henrik Sakshaug, Benjamin Sefring og Emilio Markussen.  

Frogner brukte Tærudhallen som hjemmebane denne helga, da deres nye storstue var opptatt med offisiell åpning. 

Det var hjemmelaget som kom best igang i denne kampen, og bruntrøyene slet med å komme ajour hjemmelaget. Lite bevegelse og litt slurv med passningene i startet av omgangen.  Dette benyttet hjemmelaget seg av og tok en ledelse med et par mål. Denne greide de å holde til pause. Da stod det 6-3 til Frogner på tavla. 

I pausen fikk de beskjed om å få mer bevegelse, både bak på banen og fra kantene. 

Dette hjalp. Gutta begynte å spille håndball, slik vi vet de kan og da kommer også resultatene (les: målene). Bruntrøyene tok gradvis innpå vertene og da det gjenstod et drøyt minutt, så utlignet de til 8-8. Benjamin Sefring hadde en strålende omgang i mål! Da våknet også publikum.  Dessverre så raknet det litt mot slutten, og vertene kunne score de 2 siste målene, og fastsette sluttresultatet til 10-8 hjemmelaget. 

Mye bra for Hagaguttene å ta med seg videre. Og beggelagene hadde vært enige om at det hadde vært en morsom kamp. Gleder oss til flere oppgjør disse lagene imellom.