Bildet f.v.: Daniel Gruszcynski, Ruben Kværner, Isak Svartangen, Philip Yates, Nicklas E Johnsen, Patrik Holmøy, Tobias Olsen og Peder Mobæk.

Det var et spillesugent Hagalag som var klare for seriestart i Neshallen søndag.  Eidsvold 2 stod på andre siden av banen. Nytt av året er at det skal spilles utgruppert forsvar i 2. omgangen av kampene. Spennende og offensivt! 

Bruntrøyene tok tak i kampen fra første kast og så seg siden ikke tilbake.  Bunnsolid 5-0 forsvar, med tidlig fremme på 2'erne til Eidsvold. Med en god Isak Svartangen i mål, så gikk det bare en vei. Kjapt oppe i en 3-1 ledelse, før bruntrøyene spilte på hele sitt registrer og malte borte bokstavelig talt i filler!  Stoppet ikke før det stod 13-1 ved halvtid. 

I pausen hadde trenerne en liten prat, for å gjort noe med den store forskjellen. Meningsløst både å vinne og tape med 20-25 mål. Vurderte også å ta av en spiller. Bestemte seg imidlertid for å la Hagaspillerne spille på litt uvante plasser.

 

Plasskiftene + utgruppert forsvar, gjorde sitt til at den andre omgangen ble jevnere.  Bortelaget knep seg sakte med sikkert innpå, og når dommeren blåste for full tid stod det 18-11 til hjemmelaget på tavla.  

2 vidt forskjellige omganger, men slikt er det i håndballen.  

Etter kampen dro hele laget ned til Drammenhallen og fikk med seg toppoppgjøret DHK - Elverum!