Bildet: Bak f.v.; Selma Holmøy, Luna Øyan, Emma Holmøy og Julie Walseth. Foran f.v.: Savannah Jones, Caroline Caspersen, Synne Markussen og Martine Habberstad.

Det var en heltent Haga-gjeng som dro til Kjelsåshallen tidlig lørdag for å møte hjemmelaget. Kunne laget klare å holde sin ubeseierede rekke?

Hjemmelaget åpnet med scoring, men etter det så dreide det meste seg om bruntrøyene. Bunnsolid forsvarsspill og bevegelighet fremover, så kom scoringene etterhvert. De tok over og midtveis ledet de 3-1. Denne økte til pauseresultatet 6-3.

Andre omgang begynte som den første, med en scoring av vertene. Etter det så var det hadde gjestene full kontroll på kampen. Alle jentene la ned et godt stykke arbeid, både fremover og bakover på banen.  Morsomt at Julie Walseth klinka inn 3 fine mål, både fra back og ving.

Ellers så er dette en god blanding med 2007- og 2008-årgangene. Hver eneste kamp viser fremgangen de har.