Bildet: Bak f.v.; Tobias Olsen, Philip Yates, Ruben Kværner og Nicklas Ekeland-Johnsen. Foran f.v.: Peder Mobæk, Patrik Holmøy, Isak Svartangen og Daniel Gruszczynski.

Det var spent gjeng som dro til Skjettenhallen for å bryne seg på et godt hjemmelag. Kampen begynte også jevnt, med Haga som det førende laget. Midtveis i omgangen ledet bruntrøyene 3-2, men så låste det seg helt. Først og fremst fremover på banen. Dårlige avslutninger og tekniske feil, gjorde sitt til at hjemmelaget kunne dra ifra sakte med sikkert. I siste sekund av omgangen kunne Patrik fastsette pauseresultatet til 4-8. Hjemmelaget klart foran.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om hva de måtte gjøre for å komme inn i kampen; fortsette forsvarsspillet men først og fremst bruke litt med tid på avslutningene. Ikke om å gjøre å skyte hardest.

Det så ut til å hjelpe, for gjestene startet med 2 kjappe scoringer, og plutselig var det kamp igjen.  Men noen minutters umerksomhet, gjorde sitt til at det igjen stod 4 i favør av vertene.  Bruntrøyene forsatte imidlertid med å spille håndball, og sakte med sikkert tok de igjen hjemmelaget.  Midtveis i omgangen stod det 11-11, og kampen kunne bikke begge veier.

Dog viste Skjetten seg som det sterkeste laget og kunne dra i land en 15-13 seier. Et godt lag og morsom håndballkamp.

Neste helg har Haga G11 dobbelkamp i Neshallen. Kom og hei dem frem.  :)