Bildet: Bak; Trener Per Rune Holmøy. Midten f.v.; Peder Mobæk, Ruben Kværner, Tobias Olsen og Nicklas E. Johnsen. Foran f.v.; Isak Svartangen, Henrik Sakshaug, Patrik Holmøy og Daniel Gruszczynski.

Haga - Lillestrøm TH / Fet:

Første kamp var mot Lillestrøm Topphåndball / Fet. De stiller med 3 lag i serien, og kom med mesteparten av førstelaget hit. Bortelaget åpnet scoringsballet, før bruntrøyene kom tilbake med 2 kjappe. Så fulgte lagene hverandre tett til halvveis ut i omgangen. Da scoret Hagaguttene 3 kjappe mål og var for første gang oppe i en tremålsledelse. Lillestrøm TH var ikke noe dårlig lag og de krøp sakte men sikkert innpå vertene. Sekunder før halvtid, kunne imidlertid Daniel Gruszczynski fastsette pauseresultatet til 8-6.

I pausen ble bruntrøyene enige om å fortsette det gode forsvarsspillet, men få litt mer fart i angrepsspillet. Spesielt må vingene involvere seg mer med overganger. I G11-serien har regionen avgjort at man skal spille med minst 2 backer offensivt i en omgang. Så her ville det bli luker i andre.

Kantspillerne Henrik, Nicklas og Tobias gjorde som de hadde fått beskjed om. Samtidig benyttet bakspillerene seg av lukene som oppstod.  Bruntrøyene scoret 5 kjappe, uten at gjestene fikk en eneste redusering. Her ble kampen avgjort på stillingen 13-6.

I resten av omgangene fulgte bare lagene hverandre, og når dommeren blåste for full tid stod det 18-12 til Haga på tavla. En flott lagseier, mot et godt lag. Mye fin håndball ble vist.

Haga - Gjerdrum:

Dagens andre kamp. Hagagutta var ikke helt med fra starten, og det benyttet gjestene seg av. Etter 3 minutter stod det nemlig 0-2 på måltavla. Men så begynte Hagamaskineriet å rulle.  De satte et kontant forsvarsspill og begynte å spille hverandre gode fremover på banen. I resten av den omgangen var det kun 1 lag på banen.  Ved pause stod det 6-2 til hjemmelaget.

Fikk beskjed om å fortsette det gode forsvarsspillet, samt litt mer bevegelse fremover.  Dette resulterte i 3 kjappe scoringer til hjemmelaget, og på stillingen 9-2 var kampen i realiteten avgjort. Resten av omgangen fulgte lagene hverandre, og når de gode dommerne blåste for full tid så stod det 14-9 til hjemmelaget på tavla.

Dagens andre seier. Nok en gang, vel fortjent.

Morsomt å følge disse gutta. Tar nye steg hele tiden, spesielt de som ikke har spilt så lenge, er det helt tydelig forbedring.

Helgas toppscorer; Ruben Kværner bør også nevnes med 13 knallmål.