Bildet: F.v.; Isak Svartangen, Ruben Kværner, Daniel Gruszczynski, Tobias Olsen, Peder Mobæk, Philip Yates og Patrik Holmøy.

Det var en spent gjeng som dro til SIF-hallen søndag for å bryne seg mot Sørumsand. De har et meget godt lag, som vi har slitt mot.

Kampen startet i stort tempo og lagene fulgte hverandre i målprotokollen det meste av første omgang, og det var bruntrøyene som lå foran. Dette holdt seg til 7-7 noen minutter før pause. Da begynte Hagaguttene å slurve, spesielt fremover på banen. Hjemmelaget benyttet seg av sjansen, og skaffet seg en 4-målsledelse. Denne greide de å holde til pause. Lagene gikk til garderoben på stillingen 12-8.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å få mer bevegelse fremover på banen. Ble veldig statisk og en-manns-opplegg i den første. Samtidig må de demme opp for kantovergangene til hjemmelaget.  Lagene skulle også spille offensivt forsvar i den andre omgangen (som er regelen i G11-serien denne sesongen).

Den andre omgangen begynte som den første, to jevne lag som fulgte hverandre i målprotokollen. Bruntrøyene prøvde og prøvde å knappe innpå, men kom aldri nærmere enn tre mål på 13-16.

Da dommerne blåste for full tid, stod det 19-15 til hjemmelaget på måltavla. Nok et litt surt tap mot naboen i sør.  Men det er disse gutta vi må måle oss mot.