Bildet: Bak fra v; Oskar Nørve Olsen, Marius Qvigstad, Benjamin Sefring, Daniel Baraas, Henrik Sakshaug. Foran fra v; Kristoffer Snøtun, Ludvig Bergh Salamonsen, Max Myrseth og Emilio Markussen.

Haga - Frogner

Hagaguttene har allerede møtt et av Frogner sine lag i seriekamp i høst, noe som ble en jevn kamp. Det ble også denne kampen, alltid moro å møte lag som er jevngode. Frogner tok føringen, og holdt den gjennom første omgang. Bruntrøyene lå hele tiden 3-4 mål bak, men lot ikke gjestene få større ledelse enn det. Til pausen stod det 4-7 til Frogner.

I pausen fikk guttene beskjed om å være mer i fart framover, og snakke mer sammen i forsvar når kantspillerne til Frogner løp inn på streken. Bruntrøyene fortsatte å kjempe, og lagene fulgte hverandre. Alle spilleren til Haga hadde skudd mot mål, moro at alle tar ansvar framover. Kantspillerne hadde fine overganger, og fikk mange innspill. I tillegg ble forsvarspillet tøffere, og kommunikasjonen bedre. Dette resulterte i at Hagaguttene vant 2. omgang 6-5. Sluttresultatet ble derfor 2 målsseier til Frogner, med 10-12, men det kunne like gjerne blitt Hagaseier i denne kampen.

Haga - Ull/Kisa

Etter 40 minutters hvile, stod Ull/Kisa på den andre banehalvdelen. Hagaguttene hadde fått beskjed om å fortsette det bra forsvarspillet, og være i fart framover. Imidlertid var det Ull/Kisa som satte fart, og tok føringen. De gikk tidlig opp i femmåls ledelse, og våre gutter klarte ikke å henge med. Bruntrøyene hadde mange pasningsfeil framover, som Ull/Kisa utnyttet med raskt kontringsspill. I tillegg var Ull/Kisa gode på å variere med kantoverganger, og finter fra bakspillerne. Ull/Kisa gikk til pause med 3-9 ledelse. 

I 2. omgang var dessverre konsentrasjonen til Hagaguttene fraværende, og de fortsatte med mye feilpasninger. Ull/Kisa fortsatte det gode spillet, og vant til slutt overlegent med 5-20.

Det er ny kamp neste helg, og da satser vi på at guttene er tilbake der vi vet de kan være.