Laget; Isak Svartangen, Philp Yates, Daniel Gruszczynski, Patrik Holmøy, Ruben Kværner, Tobias Olsen, Peder Mobæk og Nicklas E. Johnsen.

For andre gang denne høsten, stod Lillestrøm Topphåndball/Fet på den andre banehalvdelen. Det var et annet lag enn det de stilte med tidligere i høst, siden de har meldt på flere lag i serien. Haga-supporterne stilte som vanlig mannsterke, klare for å heie fram guttene.

Lillestrøm TH/Fet startet med ballen, og scoret det første målet. Haga tok avkast, og satte standarden for kampen etter det. Bruntrøyene scoret 8 mål, før motstanderen scoret sitt neste mål. På dette tidspunktet var det allerede gjort bytter hos Haga, og spillerne begynte å spille på plasser de som regel ikke spiller på. Det er ikke moro verken å vinne eller tape med masse mål, så ved å prøve litt "ukjente" plasser, skulle kampen bli jevnere. 

Imidlertid fortsatte Haga-guttene å score fra alle plassene på banen, og til pause stod det 15-3 til Haga.

I pausen fikk guttene beskjed om at ballen skulle gå fram og tilbake minst 3-4 ganger i angrep før de forsøkte skudd. Samtidig skulle de prøve ting de så vidt har begynt å øve på, som f.eks kryss mellom backene, og skudd med dobbelfrosk. I tillegg fortsatte de å spille på "nye" plasser.

Det ble litt jevnere etter det, men bruntrøyene scoret 10 mål, mot motstanderens 5, slik at det endte med seier 25-8 til Haga. Gutta beholdt konsenstrasjonen gjennom hele kampen, og ga alt både framover og bakover uansett hvilken plass de ble satt til å spille på.