Bildet fra v; Max Myrseth, Benjamin Sefring, Marius Qvigstad, Kristoffer Snøtun, Ludvig Bergh Salamonsen, Emilio Markussen, Oskar Nørve Olsen, Daniel Baraas og Henrik Sakshaug

Søndag 26. november, var det kamp mellom to lag som har Neshallen som sin hjemmearena. Det var derfor ventet et tett oppgjør, og stor stemning på tribunen.

Lagene spilte jevnt, og fulgte hverandre tett i hele 1. omgang. Haga-guttene kunne vært mer offensive i forsvar, de ble stående litt mye inne og vente. I angrep hadde vingene mange bra overganger, og skapte luker for bakspillerne. Det ble scoret fine mål både med langskudd, og med finter med gjennomløp. Raumnes & Årnes ledet 7-6 til pause.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å være mere offensive i forsvar, og møte tidligere ute. Bl.a hadde motstanderen en spiller som scoret nesten alle målene, uten at Haga-guttene var ute og møtte han. I angrep var beskjeden at alle måtte ha mer bevegelse, og at de skulle bli flinkere til å spille inn til vingene på overgangene.

Lagene fulgte hverandre tett i 2. omgang også. Haga-guttene var ikke flinke til nok til å skape fart og bredde i angrepet, men kom igjennom noen ganger da samspillet var bra. Forsvarsspillet ble bedre, men gutta må nok bli enda tøffere til å møte motstanderen ute i neste kamp. 

Det var stor spenning til siste slutt, og Haga scoret 1 mål mer enn Raumnes & Årnes i 2. omgang, slik at det endte uavgjort 10-10. Et rettferdig resultat mellom naboene, som kjempet godt på hver sin side av banen.