Bildet bak fra v; Fabian Duda, Kristoffer Snøtun, trener May-Lene Sakshaug, Benjamin Sefring, Daniel Baraas og Max Myrseth. Foran fra v; Marius Qvigstad, Oskar Nørve Olsen, Henrik Sakshaug og Ludvig Bergh Salamonsen.

Søndag 10. desember var det klart for siste kamp før juleferien, og Hagaguttene skulle møte Bjørkelangen borte.

Haga hadde avkast, og var også det laget som scoret det første målet. Og ledelsen holdt de videre gjennom kampen. Med godt forsvarsarbeid gjennom hele førsteomgang, og en god keeper i Marius Qvigstad, gikk bruntrøyene til pause med 7-3 ledelse. I pausen fikk de beskjed om å fortsette det gode forsvarsarbeidet, samt å få litt mer fart i angrepsspillet.

I 2. omgang ble det en del skuddbom, og avblåsninger for feil framover. Bakover spilte de fortsatt offensivt og bra, og slapp inn kun 3 mål denne omgangen også. Da dommerne blåste av kampen, stod det 9-6 til Haga på resultattavla. Hagaguttene var storfornøyd over å ta juleferie med seier.

Vi hadde en kampdebutant på laget i dag - veldig moro at at det kommer nye spillere til. I tillegg hadde bortimot alle skudd på mål i dag, og alle spilte godt i forsvar. Guttene gjorde også forsøk på å kjøre trekk de har trent på den siste tiden. Det er moro at alle tar ansvar, samtidig som de spiller hverandre gode.