Bildet: Bak f.v.; Karlis Nittis, Ruben, Kværner; Philip Yates og Tobias Olsen. Foran f.v.; Nicklas E Johnsen, Peder Mobæk, Patrik Holmøy og Daniel Gruszczynski. Liggende foran: Isak Svartangen.

Det var tidlig lørdag morgen bruntrøyene dro oppover for å møte Eidsvold i den siste seriekampen i 2017. Denne gangen var det en debutant med; Karlis Nittis. Han er nettopp spilleklar etter å ha kommet fra Hauerseter.

Kampen startet som ventet, med et massivt overtak av bruntrøyene. Gjestene var kjapt oppe i en 4-0 ledelse, som igjen økte til 7-1. Da rokerte bruntrøyene litt på lagoppstillingen for å få en litt jevnere kamp. Noe det ble.  Lagets sikre straffekast-taker Peder kunne fastsette pauseresultatet til 10-5 i omgangens siste sekund. En litt rotete omgang.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette å kjøre ball, samt involvere vingene like mye som i den første omgangen. Spiller jo offensivt forsvar i 2. omgang i 11 årsserien, så det ville bli luker.

Lagene fulgte hverandre i målprotokollen, men hjemmelaget kom aldri nærmere enn 14-10. Til slutt stod det 20-13 på måltavla til Haga. En seier som i realiteten aldri var i nærheten av å være truet.  Topp innsats av gutta, vanskelig å ta ut noen spesielle.  Dagens toppscorer ble Daniel Gruszczynski med 11 mål.

Nå venter en vel fortjent julepause, før et spennende 2018 setter inn.  Vi gleder oss.

Tusen takk til spillere, foreldre og andre som har bidratt til et fantastisk 2017. Sees i 2018.