Det var en litt redusert gjeng som skulle spille serierunde for 9-åringer. De har jo spilt i J10-serien hele sesongen, med topp innsats (10 strake seiere), så det ville bli artig å møte jevnaldrede igjen.  

Første 2 kampene stilte de med; Luna Øyan, Jessica Gran, Emma Holmøy, Selma Holmøy, Bertine Amundsen, Mathilde Norum, Julie Walseth. I de to siste kampene var Julie Walseth "byttet" ut med 2 fra J8; Natalie Torp (som forøvrig debuterer på stor bane) og Malene Norum. 

Første kamp var lokaloppgjør mot Sørumsand. Her var Bruntrøyene overlegne fra start til slutt, og det endte 7-1 etter at det stod 5-1 ved halvtid. 

Kamp 2 var mot et stort og robust Lillestrøm lag.  Det ble en jevn og tett affære. Bruntrøyene lå hele tiden 1 eller to mål foran, helt til rett før slutt. Da ledet plutselig Lillestrøm med 7-6. Hagajentene tok seg imidlertid sammen og scoret de 2 siste målene. Sluttresultat 8-7 til Haga. 

Den tredje kampen var mot Frogner. Denne var heller så veldig spennende. Bruntrøyene lå hele tiden det lille skrittet foran motstanderen. Når sluttsignalet gikk, stod det 6-3 til Haga på tavla.  Debutantene fra J8 kom inn og gjorde en flott innsats for seieren.  Godt å se at det gror godt nedover i rekkene også. 

Den siste kampen var mot den antatt sterkeste motstanderen; Ull/Kisa. De har et bra lag, med et par veldig gode spillere. Det ble også en tett og hard kamp.  Haga tok ledelsen og deretter fulgte lagene hverandre til pause. Den andre omgangen ble heller ikke så målrik.  Når dommerne blåste for full tid stod det 5-5 på tavla.  Dagens to beste lag delte "poengene".  

En flott turnering av Hagajentene. De har vist fremgang hele sesongen og under kyndig ledelse av trenerene Maria Øyan, Silje Andresen og Siv Mona Holmøy, skal det bli spennende å følge dem fremover.