Det var et toppet Lillestrøm TH / Fet lag som stod på andre siden av banen søndag. Bruntrøyene stilte fulltallig; Isak Svartangen, Daniel Gruszczynski, Ruben Kværner, Tobias Olsen, Peder Mobæk, Nicklas E. Johnsen, Philip Yates, Patrik Holmøy og Karlis Nitiss. 

Kampen startet jevnt. To gode lag som ville spille håndball. Lagene fulgte hverandre og byttet på å ha ledelsen, men aldri mer enn 2 mål på noen av lagene. Fine kombinasjoner fra bakspillere, samt gode overganger fra kant, resulterte i en målrik omgang. 

I pausen ble Hagaguttene enige om å fortsette forsvarspillet, men være litt mer nøyaktige fremover. I tillegg fikk ytterbackene beskjed om å ufordre "toerne" i forsvar på yttersiden, der var det rom i massevis. Spesielt når kantspillerne kjørte overgangene. 

I den andre omgangen, var det hjemmelaget som kom best igang. De skaffet seg en "solid" 4 målsledelse litt ut i omgangen. Da tok bruntrøyene ansvar og gutta gjorde som de hadde blitt enige om i pausen. Dette gav resultater! I denne perioden gikk de fra 10-14 og til ledelse 16-14. Topp håndball og fin støtte fra tribunen da. Denne ledelsen gav de aldri fra seg.  Hjemmelaget var riktignok oppe på 16-16, men de siste minuttene hadde bruntrøyene god kontroll. Blant annet reddet keeper Isak Svartangen 2 straffer!  Vertene fikk imidlertid anledning til å score siste mål akkurat i det øyeblikket sluttsignalet lød.  

Det endte dermed med en flott 20-18 seier til Haga. De fortsetter der de slapp i 2017.