Vi fyrer av mange skudd på mål, men det er dessverre litt for upresist til å vises særlig på måltavla i første omgang.
Midtspillerne viser et godt samspill, men bruker ikke vingene godt nok. Jentene spiller godt i forsvar, og målvakten har et par knallredninger.
Det står 8-2 til pause.

I 2. omgang løsner det helt. Bruntrøyene begynner å spille slik de gjør på trening: de bruker dybde og bredde, noe som gjør at vi klarer å skape åpninger i Skedsmos forsvar, som fører til at vi klarer å komme gjennom til skudd. Dette fører også til at bruntrøyene begynner å bruke streken, som igjen resulterer i mål. Spillerne er hele tiden i bevegelse og viser at de vil ha ballen, og det har de i en betydelig større grad enn Skedsmo. Forsvaret samarbeider godt og målvakten har flere knallredninger. Hjemmelaget klarer dermed kun å score 1 mål på 18 minutter. At Haga regjerer i 2. gang er det ingen tvil om. I dag er vi et betydelig mer offensivt lag, som tør å skyte på mål, som tør å gå på motstanderne og som klarer å holde fokus gjennom hele kampen.

Dette var en sterk og god 2. omgang som vi vinner 4-3. Virkelig underholdende!

Kampen ender 11-6, men det er allikevel Haga som regjerer, og som endelig viser hva de kan ;)

Det er gøy å se fremgangen til jentene! Nå må vi fortsette å trene mer på plassering av skudd, bevegelse i spillet, og det å tørre å bryte gjennom.

Heia Haga!