Bildet bak fra v; Benjamin Sefring, Sebastian Berg Olsen, Fabian Duda, Kristoffer Snøtun. Foran fra v; Max Myrseth, Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen og Marius Qvigstad.

14. januar tok 10-åringene til Haga turen til Kringsjåhallen i Oslo. Motstander var Korsvoll, som allerede hadde vunnet 1 kamp tidligere på dagen, da vi kom til hallen deres.

Kampen begynte i et forykende tempo, og begge lagene scoret i løpet av det første minuttet. Korsvoll spilte med 1 fast strekspiller, samtidig som de hadde innløp fra vingene, noe som skapte problemer for bruntrøyene. Bakspillerne til hjemmelaget fikk luker, og skuddene deres var både harde og velplasserte. Etter en timeout hos Haga, ble forsvarspillet justert, og det gikk lenger mellom scoringene til Korsvoll. Hagaspillerne var utålmodige i angrep, og det ble mye løping. Korsvoll kunne gå til pause med en ledelse på 7-2.

I pausen fikk bruntrøyene klare beskjeder om hva de skulle gjøre både i forsvar og angrep. Dette fulgte de veldig bra, og det ble en morsommere og jevnere annenomgang. Forsvaret satt mye bedre, og Hagaguttene spilte seg til gode muligheter. Dessverre var avslutningene litt for dårlige i dag. Allikevel spilte de uavgjort 3-3 i annen omgang, og tapte til slutt 10-5. Ikke noe å si på innsatsen i dag, det var mye løping. Men konsentrasjonen var ikke på topp, og da blir det for lite mål framover, og for mange imot bakover. Gledelig var det at alle spillerne hadde avslutning på mål, og at to av scoringene var rene vingskudd.