Det var hjemmelaget Gjerdrum som stod på andre siden søndag i Gjerdrumshallen.  I denne hallen spilte gutta uavgjort i sin første seriekamp ever forrige sesong. Litt "nostalgi" over det. 

Haga stilte med følgende mannskap:
Isak Svartangen, Tobias Olsen, Ruben Kværner, Nicklas E Johnsen, Philip Yates, Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski, Karlis Nitiss og Emilio Markussen (fra Haga G9). Dagens kaptein var Philip Yates.

Bruntrøyene tok tak i kampen fra start og så seg siden ikke tilbake.  Var kjapt oppe i en 2-3 målsledelse. Siden fortsatte gjestenes maskineri å male, men greide ikke å riste et teknisk, godt hjemmelag av seg. I siste sekund før halvtid, greide vertene å fastsette pauseresultatet til 12-8 til Haga. 

I pausen ble bruntrøyene enige om å fortsette det gode angrepsspillet, men få vingene enda mer med i spillet. Da G11-serien er lagt opp til offensivt forsvar i en av omgangene, vet man at det blir mye sjanser og til tider litt "Hawaii-preg" over spillet. 

Gjestene gjorde som de ble enige om, fortsette å kjøre tempo fremover. Dette var resultater og det var ikke spor av spenning om hvor seieren ville gå. Hagaguttene viste mye fin håndball, til glede for alle som følger laget.  Selv om Gjerdrum scorte de 2 siste to målene og totalt 17, gjorde det ingenting. Hagaguttene hadde allerede puttet hele 28 ganger.  En flott 11 målsseier på en bortebane. Totalt 45 mål på 2x20 kan man ikke klage på.

Heia Haga.