Bildet fra v; Sebastian Berg Olsen, Fabian Duda, Oskar Nørve Olsen, Max Myrseth, Henrik Sakshaug, Benjamin Sefring, Daniel Baraas, Marius Qvigstad og Ludvig Bergh Salamonsen.

Lørdag ettermiddag, kveld og natt deltok Haga G10, sammen med mange andre lag fra Haga, på Nattcup i Aurskoghallen. Premieutdeling var nærmere midnatt, og det var sent på natt før spillerne var dusjet og i seng.

Søndag ventet Frogner blå i Neshallen kl. 1100, så det ble ikke mye tid til å sove ut, og en del av gutta var litt trøtte og slitne. Men kamplysten var der, og de var klare for å ta revansje mot Frogner, som vant forrige oppgjør i høst.

Frogner startet med scoring, og holdt ledelsen gjennom første omgang. Hagaguttene fulgte hakk i hæl, og det var spennende gjennom hele første omgang. Forsvaret til Haga var bra, men en del av skuddene var for dårlige. Det ble skutt på litt for dårlige sjanser, og noen av skuddene ble litt dårlig plassert. Allikevel kunne lagene gå til pause med uavgjort 4-4.

I pausen fikk guttene beskjed om å fortsette det gode forsvarspillet. Videre at de måtte spille seg til bedre sjanser før avslutning framover. Og at publikum som hadde støttet dem gjennom hele nattcupen, og som nå var på plass igjen, fortjente festhåndball.

Imidlertid var det tydelig at pausen hadde gjort bruntrøyene litt slappe, og det var en trøtt gjeng som entret banen til 2. omgang. Omgangen bar preg av en del personlige feil, og dårlige avslutninger, men Hagaguttene scoret allikevel 6 mål. Frogner var hakket vassere, og scoret 7, slik at sluttresultatet ble 11-10 til Frogner. Haga fikk et frikast i siste sekund av kampen, og dagens toppscorer Oskar, fyrte av et skudd rett over mål. Så det var spenning til siste slutt.

Guttene skal ha ros for innsatsen i dag. De løp, jobbet og kjempet bra, tross 9 timer i håndballhallen lørdag ettermiddag og kveld. Det er tydelig at gutta trives med å spille håndball, og de avsluttet med at de gleder seg til kamp igjen neste søndag. Da skal vi møte det andre laget til Frogner i deres nye hjemmearena.