Det var et revansjelystent Hagalag som dro til Skjettenhallen lørdag ettermiddag. De ønsket revansj for tapet forrige gang de gjestet hallen.  Bruntrøyene stilte med følgende; Nicklas Ekeland Johnsen, Karlis Nitiss, Philip Yates, Peder Mobæk, Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski, Ruben Kværner, Tobias Olsen og Isak Sameien Svartangen. 

Gjestene kom best igang, selv om det var jevnt de første 5 minuttene. Da ledet Skjetten 3-2. Siden var det bare et lag på banen. Bruntrøyene herjet som de ville. Hadde avtalt på forhånd at kantene skulle bli med på overgangene, samt at backene skulle møte tidlig. Hjemmelaget har et mannskap med små, men teknisk gode spillere. Måtte unngå at de fikk kjørt fintene sine, og kommet gjennom. Utover i omgangen var det bare et lag på banen, og Hagaguttene dro sakte med sikkert ifra, til en 9-4 ledelse ved pause. Alle de 4 baklengsene hadde kommet på langskudd utenfra. 

I pausen ble Hagaguttene enige om å fortsette det gode spillet fra første omgang. 

Den andre omgangen ble litt jevnere, men fortsatt med gjestene som det førende laget. Midtveis i omgangen stod det 14-9 og nærmere kom ikke hjemmelaget. Når dommerne blåste for full tid, stod det 19-12 på tavla. Nok en flott seier til Haga G11. Veldig artig å se at kantspillerne kom med i spillet, både fremover og bakover i denne kampen.  Isak Svartangen stod en flott kamp i mål, og toppscorer Ruben Kværner med 9 mål bør også nevnes.  Nå er det dessverre en pause pga vinterferien.