Det var et skikkelig lokaloppgjør bruntrøyene skulle ut i den utsatte seriekampen mot Sørumsand på tirsdag. Hagaguttene ville gjerne gjenta seieren forrige gang lagene møttes. 

Imidlertid var det bortelaget som kom best i gang. Det vil si, de første 10 minuttene av den første omgangen var ikke bruntrøyene med i det hele tatt. Kun forsvarsspillet som fungerte så nogenlunde, fremover var det ingenting som fungerte. Null bevegelse, og avslutninger i hytt og gevær.... Bortelaget benyttet sjansen og gikk opp i en 3-0 ledelse. Mot slutten av omgangen gjorde spillerne endelig som de har trent på, og ved pause stod det 2-4 på måltavla.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om at de må få fart på beina. Nytter ikke  å stå stille og kaste ball. I tillegg måtte kantene bli flinkere til å kjøre overganger i de lukene som oppstår. 

Den andre omgangen begynte bra, og det tok vel 2 minutter før hjemmelaget var ajour på 4-4. Deretter fulgte lagene hverandre frem til 8-8, da gjenstod det et par minutter av kampen. Da begynte Hagaguttene å slurve fremover igjen, og bortelaget benyttet sjansen til å stikke fra.  De fastsatte sluttresultatet til 8-10 på straffe i kampens siste sekunder.  

Haga får pluss for at de greide å heve seg i den andre omgangen, men dette var en kamp de burde ha vunnet. Nye sjanser til søndag, da er det Fet IL som står på andre siden av banen.  Møt opp og hei frem bruntrøyene.