Bildet: Bak f.v.; Karlis Nitiss, Tobias Olsen, Ruben Kværner og Peder Mobæk. I midten f.v.; Emilio Markussen, Daniel Gruszczynski og Philip Yates. Foran f.v.; Isak Svartangen og dagens kaptein Patrik Holmøy.

Selv om det var bortelaget som scoret først og at de brunkledde slet litt med slurvete avslutninger i starten av kampen, var det kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Midtveis i omgangen stod det 5-1 før gjestene fikk sin andre scoring.  I denne perioden hadde Hagaguttene fått som hovedoppgave å få med kantene i spillet. Dette lykkes de med. Mange fine innspill og scoringer fra disse. Vertene dro bare mer ifra mot slutten av omgangen, og da de sortkledde blåste for halvtid, stod det solide 10-4 til bruntrøyene på måltavla.  

I pausen ble bruntrøyene enige om å fortsette å kjøre tempo på backene og overganger fra kantene. I forsvar skulle de enda litt lengre frem på skytterne til EIF.  Tobias Olsen tok også over keeperjobben i den andre omgangen. 

Bruntrøyene gikk i ut i 100 om de hadde blitt enige om, og det bar resultater.  De bokstavelig kjørte over gjestene i denne omgangen. Tok 10 minutter før bortelaget fikk sitt 5. og, skulle det vise seg, siste mål i kampen! Mens Hagaguttene fortsatte å pøse på med fine vekslinger, innspill og kontringer. I denne omgangen så reddet Tobias begge straffene bortelaget ble tildelt, og var med det sterkt delaktig i å holde antall bortemål nede i et minimum. Bruntrøyene tok seg litt tid til å showe med backhand- og under beinet-scoringer.  De gav seg ikke før det stod 21-5 på måltavla.   

Artig med 6 forskjellige på scoringslista og mange fine kombinasjoner som vi trener på.  Gleder oss til fortsettelsen.  Alle spillerne våger å prøve på det vi trener på, og det er hyggelig for oss trenere å se.