På bildet: Bak f.v.; Claire Yates, Iben Melien, Martine Habberstad og Selma Holmøy. Foran f.v.; Savannah Jones, Caroline Caspersen og Synne Markussen. 

Kunne Hagajentene fortsette den fine, ubeseirede sesongen borte mot Hauerseter?  Det var bruntrøyene som startet kampen best. Anført av Synne og Selma kjørte de over vertene og ledet hele 6-0 før Hauerseter fikk sitt første mål. Da viste klokka 13:14 av den første omgangen.  Angrepet etter fastsatte gjestene pauseresulatet til 7-1.

I pausen fikk Hagajentene beskjed om å fortsette forsvarsspillet, men bli litt mer bevegelige og holde avstand i angrep. 

Etter pausen var det vertene som kom best i gang og de greide å knappe litt inn på ledelsen, etter 5 minutter stod det 8-4 på tavla. Men da justerte Hagajentene litt på laget, og satte standarden igjen.  Resten av omgangen var ren enveiskjøring.  Når de sortkledde blåste for full tid, stod det solide 13-5 på tavla. Nok en god og morsom seier til Haga J10. Veldig morsomt at alle jentene våger å prøve på ting de trener på, og at alle har avslutninger mot mål!

Will be continued.