Bildet; Bak f.v.; Ruben Kværner, Peder Mobæk, Tobias Olsen og trener Per Rune Holmøy. I midten f.v.; Daniel Gruszczynski, Philip Yates og Emilio Markussen. Liggende foran f.v.; Isak Svartangen og Patrik Holmøy. Ikke på bildet; Karlis Nittis.  

Det var hjemmelaget som startet best i denne kampen. Hagaguttene var raskt oppe i en 3-0 ledelse, før gjestene fikk sin første scoring.  Dette var forøvrig en ledelse vertene aldri gav fra seg.  Utover i omgangen dro de bare mer og mer ifra, og ved pause stod det 11-6 på tavla. Mye fin angrepshåndball + et solid forsvar.

I pausen ble Hagaguttene enige om å fortsette slik de hadde spilt bakover, men få enda litt mer bevegelse + avstand i angrep. Da kan man kjøre fintene og overgangene slik at forsvar ikke når ut. I tillegg fikk kantene beskjed om å fortsette overgangene og bruke treer hos Gjerdrum som "sperre/oppspill". 

Som i den første, så var det også Haga som startet best i den andre omgangen. Fortsatte å kjøre på i angrep. Målene rant inn og midtveis i omgangen ledet bruntrøyene hele 23-12.  Så begynte det å kladde. Og det skikkelig fremover.  De kom til drøssevis med sjanser, men greide ikke å sette noen av dem.  Vertene fortsatte sitt spill, og knappet sakte med sikkert innpå. De kom opp til 23-18, da tok hjemmelaget en time-out og fikk justert litt fremover. Dette resulterte i 2 nye scoringer og sluttresultatet 25-18. En grei dag på jobben.  Ekstra morsomt at hele 6 av utespillerne kom på scoringslista!  

Nå er de 2 kamper igjen av sesongen, siste hjemmekamp allerede tirsdag 20/3 kl 18:00 i Neshallen.  Møt opp og hei frem de vordende stjernene.