Bildet: Bak f.v.; Philip Yates, Tobias Olsen, Peder Mobæk, Patrik Holmøy, Ruben Kværner, Henrik Sakshaug og Karlis Nitiss. Liggende foran f.v.; Isak Svartangen og Daniel Gruszczynski. 

Årets siste hjemmekamp var flyttet til treningstiden tirsdag. Hagaguttene visste at det ville bli en tøff kamp når LTH/Fet kom til Neshallen. De hadde toppet laget denne gangen også. 

Var gjestene som kom best igang i denne kampen. De var raskt oppe i en 2-0 ledelse. Det kladdet litt fremover for bruntrøyene og det tok over 5 minutter før de fikk sin første scoring. Bortelaget lå 1-2 mål foran helt til midtveis i omgangen, da greide Hagaguttene å komme ajour på stillingen 6-6. Så kladdet det fremover en periode, og det benyttet LTH seg av og skaffet seg en ny ledelse, 9-6. Mot slutten av den første omgangen, tok Hagaguttene seg sammen og de utlignet til 9-9 sekunder før halvtid.

I pausen ble Hagaguttene enige om å fortsette forsvarsspillet. Fremover måtte de være mer bevegelige, holde litt lengre avstand samt litt mer tålmodige. Kantene fikk beskjed om å fortsette sitt fine spill med overganger. Hagaguttene er mye bedre teknisk, enn det store og robuste bortelaget.  

Virket som pausepraten hadde hjulpet, for i løpet av de første 2:38 minuttene av omgangen, scorte bruntrøyene 3 ganger og skaffet seg en 12-9 ledelse. Faktisk første gang de ledet i kampen. Denne ledelsen gav de senere aldri fra seg. Nærmere enn 2 mål kom aldri gjestene. Mot slutten av omgangen, dro hjemmelaget bare mer og mer ifra. Når de sortkledde blåste for full tid, stod det 24-18 til Haga på måltavla.  En flott seier, i en "slitekamp", mot et godt Lillestrøm-lag. 

Nå har Haga G11 kun igjen en kamp, og det er borte mot Sørumsand 8/4.  Men først påskeferie.  

Ellers stor takk til Haga J12 som ivrig heiagjeng på tribunen.  Gutta satte pris på det. Artig med litt liv og røre. 

Heia HAGA!