På bildet: Bak; trener May-Lene Sakshaug. Midten f.v.: Daniel Baraas, Kristoffer Snøtun, Sebastian Berg Olsen, Max Myrseth og Fabian Duda. Foran f.v.: Oskar Nørve Olsen, Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen, Marius Qvigstad og Benjamin Sefring. 

Dobbelkamp hjemme, først ut et skikkelig lokalderby mot R&Å, hvorav en kamp ingen ville tape.  Det var "bortelaget" R&Å som startet best og de var oppe i en 2-0 ledelse etter få minutter. Først midtveis i omgangen greide bruntrøyene å få hull på byllen, sjansene hadde vært der. Men en kombinasjon av dårlige avslutninger og en god bortekeeper, gjorde sitt til at de holdt nullen.  Rett etter så kom også utligningen til 2-2, før Hagaguttene fortsatt med slurv fremover. Gjestene benyttet seg av anledningen og scoret ytterligere tre før pausesignalet lød, uten at vertene greide å svare. Ved halvtid ledet R&Å 5-2. 

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å fortsette forsvarsspillet, men begynne å flytte beina samt skyte ordentlig fremover. 

Som i den første, så scoret bortelaget de 2 første målene i omgangen.  Bruntrøyene hadde så sin beste periode og knappet inn til 6-8, før bortelaget dro ifra igjen. Siden så holde de seg 2-3 må foran, helt til slutten av omgangen hvor de ledet 14-10 og kampen var kjørt.  Haga pyntet litt på resultatet mot slutten, slik at det endte 15-12 til R&Å. Haga fikk ikke godkjent målet de scoret fra egen banehalvdel akkurat i det sluttsignalet gikk, synd.  Kampen ble tapt i den første omgangen, 2 mål er for lite i forhold til spill og sjanser. En jevn og artig kamp, med mye folk på tribunen. Artig. 

Dagens andre og sesongens siste hjemmekamp, var mot Bjørkelangen. Og det var en gjeng bruntrøyer som var innstilt på å reise kjerringa etter dagens første. 

Haga startet også best, og var raskt oppe i en 2-0 ledelse, som de aldri gav ifra seg.  Mye fint spill og ekstra artig med mange forskjelige målscorere i denne omgangen.  Dro sakte men sikkert ifra mot pause og ledet da 8-4

I pausen fikk de beskjed om å fortsette med spillet, og fortsatt støte tidlig på storskytteren til Bjørkelangen. Det var eneste beskjed.

Da omgangen begynte så det ut som bruntrøyene hadde glemt den enkle beskjeden og gjestene tok sjansene. Scoret de 2 første og hadde kontakt igjen. Litt senere var de oppe på 8-9, men da skjønte Haga plutselig tegninga og scoret 6 på kjappen, og vipps var kampen i realiteten over. Vertene pyntet litt mot slutten, slik at sluttresultatet ble 15-11 til Haga. Fin avslutning av hjemmekamp-sesongen. 

Mye bra, men heldigvis også mye man på trene mer på.  Veldig artig for trenerne at ALLE spillerne prøver både og skyte og finte. 

Nå gjenstår 2 bortekamper mot gode Oslo-lag, før sesongen er over.