På bildet f.v.; Emilio Markussen, Philip Yates, Isak Svartangen, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski, Tobias Olsen og Peder Mobæk. 

Det var en heltent gjeng bruntrøyer som dro til SIF-hallen for å bryne seg mot Sørumsand tirsdag. Dette er det eneste laget de ikke har greid å beseire de 2 siste sesongene. 

Hagaguttene fikk beskjed om å sette forsvarsspillet fra start og at kantene skulle følge sine motstandere når de kjørte overganger. Dette fungerte veldig bra. Det var gjestene som startet best. Midtveis i den første omgangen var ledelsen 3-0, og da hadde keeper Tobias Olsen reddet et straffekast fra vertene. Tok hele 11 minutter før bortelaget fikk hull på byllen. Resten av omgangen var det hjemmelaget som styrte og de greide å hente inn Haga's ledelse. Utlignet til 3-3 rett før pause.  

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å fortsette forsvarsspillet, men få litt mer fart på beina fremover. I tillegg fikk kantene beskjed om å bli flinkere til å kjøre overganger.

Bortelaget startet målshowet i etter pause og brakte Sørumsand først i målprotokollen for første og, skulle det vise seg, siste gang i kampen.  Deretter scoret Haga 4 kjappe og tok tak i kampen igjen.  Lagene fulgte hverandre i målprotokollen, med Haga 1-2 mål foran hjemmelaget.  Minutter før slutt ledet Haga 12-9 og kampen var over. Hjemmelaget fikk sjansen til å fastsette resultatet til 13-11 på deres andre straffekast i det sluttsignalet gikk. 

Endelig lykkes de å vinne mot Sørumsand. Flott seier.

Nå er det noen cuper som venter, før det er sommerferie og G12 fra høsten av.