Bildet f.v.; Max Myrseth, Oskar Nørve Olsen, Daniel Baraas, Fabian Duda, Henrik Sakshaug, Benjamin Sefring, Sebastian Berg Olsen, Ludvig Bergh Salamonsen og Marius Qvigstad.

Bruntrøyene gjorde som de hadde fått beskjed om og startet best i denne kampen. Satte et solid forsvarsspill og fart fremover på banen. Fine bevegelser både fra kant- og back-plassene. Det var gjestene som kom best i gang og var raskt oppe i en 2-0 ledelse. Vertene kom mer med etterhvert, men det var ikke for at de var bedre men for at bruntrøyene begynte å slurve i avslutningene. De gikk enten rett på keeper eller utenfor. Lagene fulgte hverandre frem til pause og da stod det 5-5 på måltavla. Haga's keeper Marius Qvigstad stod en kjempekamp og hadde blant annet reddet 2 straffekast!

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette slik de hadde begynt, men konsentrere seg litt mer i avslutningsøyeblikkene. 

Som i den første, så var det Haga som åpnet scoringsballet i den andre.  Deretter ble det måltørke en lang stund og det benyttet hjemmelaget seg av og scoret 3 ganger.  Bruntrøyene knappet noe inn på slutten, men kom aldri nærmere enn 1 mål og når dommerne blåste for full til, stod det 9-8 på tavla. Et hederlig tap, i en morsom kamp og mot et godt hjemmelag.  

Bor mye bra i dette Hagamannskapet og de begynner å vise mer og mer av det.  Gleder oss til fortsettelsen.