Hagas gutter 10 skulle avslutte serien i Jordalhallen, og Vålerenga var mostanderen. Alle var innstilte på at sesongen skulle avsluttes med go´følelsen, og alle var klare for å spille bra håndball. Og slik ble det også. Det som var ekstra moro i dag, var at alle var konsentrerte og fokuserte - det er ikke alltid det er like lett.

Bruntrøyene scoret det første målet, før Vålerenga utlignet. Det samme gjentok seg til 2-2. Etter det scoret Haga 4 mål, uten at Vålerenga scoret, og det stod 6-2 til pause. Mye godt samspill i angrep, gjorde at det ble luker både på kantene og innover på banen.

I pausen fikk guttene beskjed om å fortsette det knallgode forsvarsspillet, og framover var beskjeden at pasningene måtte bli enda litt bedre, for å få enda mer flyt i angrepsspillet.

Hagaguttene fortsatte det gode spillet, og det var moro å se at de fikk til mye av det vi trener på. De scoret 4 mål i 2. omgang før Vålerenga scoret. Begge lagene scoret et par mål til, slik at Haga tilslutt vant 12-5. Guttene byttet på å spille på forskjellige plasser, og alle tok utfordringene de fikk. Så og si alle prøvde seg på skudd, og det var 5 forskjellige målscorere, i tillegg til at vi hadde en veldig god keeper i dag. Moro at mange prøver seg, og guttene er blitt veldig flinke til å gjøre hverandre gode.